"Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn,

       maar dat we onmetelijk krachtig zijn." - Marianne Williamson

Aahhh, wat is het toch fijn om je leven voluit te leven! Je niet te hoeven inhouden maar volledig toestaan jezelf te zijn. 

Dit gevoel brengt mij bij dit nieuwe avontuur, om deze essentie in mij met jou te mogen delen,

want deze kracht van voluit leven zit in ons allemaal!

 

Tantra.

 

Tantra is voor mij voelen. Steeds sensitiever worden. Behalve dat je steeds meer gaat genieten van al het moois dat via je zintuigen mag binnenkomen, wordt het ook steeds makkelijker om goed te voelen wat jouw werkelijke essentie is. Je leert goed naar je lichaam te luisteren. Dit helpt je richting te geven bij de keuzes in je leven.

 

Tantra is voor mij ook openen. Leven met een open hart. Vaak gebeuren er dingen in je leven waarvoor we onszelf liever willen beschermen, waardoor we bewust of onbewust ons hart een beetje dicht doen. Angst voor pijn. Onzekerheden. Bang om gekwetst te worden. Misschien begrijpelijk, maar je doet jezelf zo tekort door klein te gaan leven. Juist door in je kracht te gaan staan met je hart wijd open, toont het leven zich van zijn mooiste kant. Want wat uiteindelijk het leven zo mooi maakt is de intensiteit waarmee we alles mogen ervaren. Open te staan voor alle mogelijkheden! En de liefde, dat wat het leven is, voluit durven laten stromen!

 

Tantra is voor mij zoveel. De kracht zien in een ieder. Dat iedereen er is voor jou om van te leren, spiegels. Mogelijkheden tot groei. Het leven van je verlangens. Het omarmen van je kwetsbaarheden. Het volgen van je hart. Intimiteit. En ja ook seksualiteit, een bron van inspiratie en kracht! Het is dat alles en nog een beetje meer. En ook niet meer dan dat. Een woord dat ik op mooie inzichten plak, dat wat ik in mij als het goddelijke ervaar. Het leven is wonderlijk. Ik geniet van ieder moment. Blij en dankbaar dat ik leef!

 

ik leef! :)

 

Ik wandel graag een eindje met je mee. Breng je graag naar die kracht in jezelf, om ook voluit te leven!

 

 

 

Om een idee te krijgen van wat je mag verwachten als we één op één dit avontuur aan gaan, hiertoe wat woorden van wat het zou kunnen zijn. Want uiteindelijk gaat het er vooral om te laten ontstaan wat er in het moment wil zijn.

Ik noem het daarom liever ook geen coaching of training, en presenteer je ook geen bepaald stappenplan of traject dat moet worden gevolgd. Ik ga jouw namelijk niet helpen, dat doe jezelf. Jij gaat voelen wat jij nodig hebt. Dat doen we door naar binnen te gaan. Te voelen. Wat is er aanwezig in jou. En ook wat er ontstaat in contact, en in verbinding met mij. Ik dien daarbij als klankbord. Benoem wat ik zie ontstaan. Volg intuitief in het doen, of laten zijn, van datgene wat er op dat moment is. Vanuit dat vertrouwen kan ik ook naar jouw uitreiken. In alle openheid.  Contact dat er is vanuit authenticiteit. Een uitnodiging om alles wat niet langer dient te laten vallen. Puur Zijn. 

Dit kan in stilte. Dit kan zijn in gesprek. In liefdevolle aanraking. In dans. In het toestaan van alle chaos. In het loslaten van alle ballast. Het maakt niet uit. Er is geen formule. Er is vertrouwen.

 

Schrijf me als je voelt dat dit is waar je naar verlangt. Een mooier kado dan een vol leven, kan je jezelf niet geven.

 

 

 

De heartopening bijeenkomsten staan nog niet gepland, maar komen er zeker aan! Wees nieuwsgierig! Je mag me altijd mailen als je op de hoogte wil worden gehouden.

 

 

 

 

 

Contact:

Contact Gegevens:

 

Sabine Harmes - 0683990255

sabineharmes@gmail.com

Tarief:

 

gratis skype kennismaking sessie 

30 min.

bij een eerste ontmoeting is er een vaste prijs van 75 Euro - 1,5 uur.

 

daarna kijken we samen naar de invulling.  richtprijs 65 euro p/uur