by Sabine Harmes.

atelier  ♥  art  ♥  tantra

  • Facebook - Black Circle

Zin om mensen blij te maken!


En dan heb je een website met allemaal mooie prijskaartjes de lucht ingestuurd. Ik had het idee dat het wel fijn zou zijn naar beide kanten op om wat duidelijkheid te scheppen; Want ja, wat ben je waard?

- eigenlijk zou ik overal wel een miljoen neer willen schrijven, want ik gun mijzelf en iedereen een leven vol overvloed! -

Stiekem voel ik mij een enorme geluksvogel. Ook zonder bewust voor geld te werken en met de alternatieve wijze waarop we met kunst en Atelier Favela aan de slag waren heb ik die overvloed ervaren. Prachtige reizen, op hele mooie plekken mogen wonen, en de dingen te kunnen doen waar mijn passie naar uit gaat! Wat een rijkdom! Alles vloeide. En het fijne is, dat we dit ook met zoveel mooie mensen hebben mogen delen. En ook de kinderen en jongeren uit het atelier zoveel hebben kunnen geven.

En nu terug in Nederland heb ik ineens het idee dat ik mijzelf in de markt moet gaan zetten, omdat ik het idee heb dat het 'officiële' leven gaat beginnen, en dat dat past bij die verantwoordelijkheden.

Weet je wat ik eigenlijk denk dat je enige echte verantwoordelijkheid is? Om trouw te zijn aan jezelf, en te blijven doen waar je van gaat stralen. Volgens mij is dat de enige weg waar heel de wereld beter van wordt, inclusief jezelf, met of zonder prijskaartje.

Dus bij deze, zonder er een specifiek prijskaartje aan te hangen, gewoon omdat ik zelf ook erg nieuwsgierig ben of ik mensen mag blij maken met de weg die ik tantra noem. Wie zegt er JA! tegen een bijzondere hart-openende middag! Ik ben me ervan bewust dat dit bericht ook bij veel vrienden en bekenden aankomt. Ook voor jullie is deze uitnodiging, of als je iemand in jouw kring weet die je hiermee erg blij maakt, stuur het door! Man, vrouw, een ieder is welkom!

En misschien vraagt het ook nog wat verduidelijking. Kan me voorstellen dat het woord tantra nogal wat nieuwsgierigheid opwekt als je hier niet heel erg bekend mee bent. Vaak denkt men dan toch aan seks? Voor deze middag is dat in ieder geval niet het uitgangspunt. Wel is het een uitnodiging om deze middag meer vanuit je verlangens te ervaren. Wat zijn jouw verlangens? Spreek je die ook uit? En leef je er ook naar?

In deze middag wil ik je graag uitnodigen naar binnen toe te gaan. Naar die stilte in jezelf waaruit alles mag ontstaan, alles er mag zijn. Van daaruit kijken we naar verlangens, maar ook naar wat jouw nog tegen houd deze verlangens te leven. Ook worden we steeds subtieler en voelen wat er door ons beweegt. Alles is dan eigenlijk een meditatie of juist een ontlading van spanningen. In stilte in verbinding, via oogcontact of aanraking. Dansend. Misschien wel geblinddoekt. Een massage vol overgave. Woorden geven aan dat wat we tegen komen vanuit een authentiek contact. Mmmmm heb er nu al zin in!

Een open mens te zijn, dat is wat ik iedereen toewens! En waar ik zelf ook weer iedere dag in groei! Fijn om dit te willen delen! Heerlijk! ik geniet nu al!

stuur mij een berichtje via Facebook, of nog fijner, je mag natuurlijk ook gewoon bellen! 0683990255.

een lieve blije groet,

Sabine


Art & Portraits

1/6
BLOG.
Recent Posts.
Archive
Search for tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook - Black Circle